Magazin > VIP
19 ogledov

Jude in Sienna spet zaročena?

Jude in Sienna sta se razšla po 15 mesecih. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Jude Law in Sienna Miller naj bi bila že drugič zaročena. Igralka si je namreč spet nadela zaročni prstan, ki ji ga je Jude podaril leta 2005, a ga je po njegovi aferi z varuško kmalu snela.

Sienna in Jude sta decembra lani obnovila zvezo, ki sta jo leta 2005 prekinila zaradi Judove afere z varuško Daisy Wright. Vse od takrat naj bila zvezdnika noro zaljubljena, zdaj pa sta se, kot kaže, odločila za ponovno zaroko.

 

Gre v drugo rado?

A kljub sreči, ki jo čutita zadnje mesece, želita igralca svoje razmerje držati čim dlje od oči javnosti, čeprav jima to ne uspeva najbolje, saj prstan na Siennini roki pove vse. "Javnosti ne želita izdati ničesar, zato Sienna nosi prstan na drugi roki. Razmerje hočeta čim bolj skriti pred javnostjo, saj želita, da jima tokrat uspe," je izdal njun bližnji prijatelj.

 

Novico o poroki pa potrjuje tudi dejstvo, da se je 37-letni igralec pred srečnim dogodkom sestal z družino svoje zaročenke. "Jude je želel z njimi razčistiti o stvareh iz preteklosti. Ve, da je zelo prizadel Sienno, zato se jim je hotel opravičiti," je še razkril neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.