Magazin > VIP
19 ogledov

Justin Timberlake in Ashley Olsen par?

Justina Timberlaka in Ashley Olsen so zadnje čase v New Yorku velikokrat opazili skupaj, zato so se že pojavile govorice, da se med njima nekaj plete.

Po poročanju ameriških medijev naj bi med pevcem, igralcem in modnim oblikovalcem Justinom Timberlakom ter igralko in modno oblikovalko Ashley Olsen vzcvetela ljubezen.

Oba sta od nedavna samska, do zdaj pa sta bila skupaj opažena že na nekaj lokacijah v New Yorku – v hotelu Greenwich, na zabavi po oddaji Saturday Night Live, dveh broadwajskih predstavah in na polo tekmi.

Justinov predstavnik za stike z javnostmi je sicer kakršnokoli romanco med njima že zanikal in povedal, da sta zgolj prijatelja, spet drugi pa so prepričani, da se med njima zagotovo nekaj plete, le da tega (za zdaj) še ne želita razkriti javnosti.

Tako Justin kot Ashley sta svojo prejšnjo zvezo končala marca letos – Timberlake štiriletno razmerje z igralko Jessico Biel, Olsnova pa dveletno z igralcem Justinom Bartho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.