Magazin > VIP
5278 ogledov

Damjan Murko takole šokiral ženina

Damjan Murko TikTok
Video je postal viralen.

Damjan Murko je pred dnevi sodeloval v zanimivi potegavščini. “Poklicala me je bodoča nevesta in me vprašala, če bi sodeloval pri potegavščini. Po običaju pride ženin na dom po nevesto in tam najprej sreča lažno nevesto. Nevesta me je vprašala, če bi to vlogo lahko prevzel jaz. Najprej sem jo zavrnil, a potem sem si premislil,” je povedal štajerski slavček. 

In res, ženin je s šopkom v roki v prelepi  obleki potrkal na vrata in namesto njegove srčne izbranke se je prikazal Murko. Ženin ni mogel skrivati presenečenja, z Murkom sta se celo poljubila. Video potegavščine je v treh dneh na TikToku dosegel okrog 300 tisoč ogledov in Damjan je priznal, da je v tem času dobil ogromno pozitivnih komentarjev.

@damjanmurko.original A sem prava? 👰🏼 Ko me nevesta najame, da jo zamanjam 😂 #damjanmurko #poroka ♬ original sound - damjanmurko.original

“Saj jaz sem svojo kariero gradil na takšnih provokacijah in škandalih, a potem sem se od tega distanciral in se osredotočil samo na glasbo, zato sem tudi sprva udeležbo zavrnil. A po tem videu me je kontaktiralo veliko ljudi in mi povedalo, da naj kaj takšnega še kdaj ušpičim, ker je zelo zabavno. In sem se odločil, da bom res,” je dodal.

Damjan je sicer pred dnevi šokiral z novico, da si je odprl račun na razvpiti platformi za odrasle Onlyfans. V tem ne vidi nič slabega, temveč prav nasprotno, želi se približati zvestim oboževalcem na način, da ti lahko vidijo, kaj počne v svojem zasebnem življenju. 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 16:56 28.avgust 2024.

    Bojim se, da bi klovna vžgal na vratih...