Magazin > VIP
2063 ogledov

Kaj se je zgodilo Sandri Bullock? Tukaj je bila še v redu, nekaj dni pozneje pa ...

sandra bullock
1/3
Profimedia
Dobila je bergle.

sandra bullock | Avtor: Profimedia Profimedia
Zadnje leto je bilo morda eno najtežjih v življenju hollywoodske zvezdnice Sandre Bullock. 5. avgusta 2023 je namreč umrl Bryan Randall, ljubezen njenega življenja. Dočakal je le 57 let, zanj pa je bila usodna bolezen ALS, ki je neozdravljiva.

Bullock 26. julija, ko je praznovala 60. rojstni dan, verjetno ni imela volje do praznovanja. In tudi aktualne fotografije igralke vzbujajo skrbi. Kajti kmalu po prvi obletnici Randallove smrti so zvezdnico opazili na berglah. Paparaci so jo v četrtek v spremstvu medicinske sestre ujeli med zapuščanje fizioterapevtske ordinacije. Oblečena je v udobno svetlo sivo trenirko, rjave lase pa je skrivala pod čepico. Kaj se je zgodilo, ni znano, mediji pa poudarjajo, da se je nekaj moralo zgoditi pred kratkim, saj je bilo z lepotico  7. avgusta, ko je oblečena v jeans hlače in s pleteno košaro v roki zapuščala frizerski salon, še vse v najlepšem redu. 

Sandra se od partnerje smrti dalje posveča predvsem svojima posvojencema, 14-letnemu Louisu in 11-letni Laili. Vir blizu igralki pravi, da se Sandra počasi postavlja nazaj na noge. "Zdaj je v redu. Njeni otroci so čudoviti. Zelo je vesela, da je mama. Njeni prijatelji so ji nudili podporo, ki jo je potrebovala med njegovo boleznijo kot tudi po njegovi smrti. Hvaležna je za vso ljubezen."

Sandra je poskrbela tudi, da se je Bryanu izpolnila zadnja želja. Njegov pepel je raztrosila v morju, in sicer na prav posebnem kraju. Odpotovala je na Bahame, v letovišče Tree Bees, kjer sta si leta 2017 v romantični ceremoniji na njegov rojstni dan izmenjala simbolični zaobljubi. "Ta kraj je bil zanju poseben. Najela sta cel otok, da sta lahko bila sama. To je kraj, kjer sta z otroki in prijatelji preživela nekaj najlepših trenutkov svojega življenja," je povedal vir in dodal: "Tam sta v kosu preživela več tednov. Kraj nosi velik pomen in logično je, da se bo tam od njega poslovila."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.