Magazin > VIP
40913 ogledov

Kaj se je zgodilo z obrazom Corinne Schumacher?!

corinna schumacher
1/6
Profimedia
Fotografi so jo ujeli na dirki v Avstriji.

"Corinna Schumacher se je na dirki F1 v Avstriji pokazala odlično razpoložena in povsem spremenjena," piše Bunte. In res. Obraz 55-letne žene dirkaške legende Michaela Schumacherja je res videti drugačen ... Pa tudi njen nastop ni spominjal na zadržano Corinno iz časov, ko je njen soprog osvajal lovorike. V oprijetih hlačah in beli majici, pod katero se je bohotilo njeno bogato oprsje, je nase vlekla poglede.

"Ne le zunanja sprememba, tudi Corinnin sijaj in njena nova samozavest, s katero se giblje v svetu Formule 1, podpira sina ali se pogaja z glavnim svetovalcem Alpine Flaviem Briatorejem (74), napovedujejo nov začetek. Ta ženska je pripravljena. Zvesta motu: Pri 55 letih se življenje začne! Starost, pri kateri mnoge ženske na novo zaštartajo, iščejo nove izzive in so vesele, da končno spet igrajo glavno vlogo v svojem filmu," piše Bunte. In Corinna si nov začetek zagotovo zasluži. Od Michaelove nesreče pred desetimi leti je živela le še za svojo družino. Sedaj pa je očitno napočil čas, da sebe postavi na prvo mesto. 

Izsiljevalca je policija aretirala

Družina Schumacher si lahko oddahne. Policija je namreč aretirala dvojico, očeta in sina, ki sta Schumacherjevo izsiljevala. Zagrozila sta, da bosta na "temnem spletu" objavila dokumente, ki jih družina ne želi videti v javnosti, če jima ne bodo nakazali več milijonov evrov. Dvojici v primeru, da bo spoznana za krivo, grozi pet let zapora. 

Komentarjev 5
  • jjjaaannneeezzz 20:55 03.julij 2024.

    Škoda, meni so naravno stare bolj ok.

  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 16:10 03.julij 2024.

    Zmazek od članka!

  • dagoberd 16:05 03.julij 2024.

    Kirurški facelift in polnila