Magazin > VIP
3994 ogledov

Kaj za vraga zvezdnik Krone zganja na plaži!?

Charles Dance
1/4
Profimedia
Za mnoge neokusno.

Britanski igralec in zvezdnik serije Krona, 77-letni Charles Dance, pod španskim soncem razkazuje svoje "kronske dragulje". S partnerko, igralko Alessandro Masi sta očitno zaprisežena nudista, kar ni nič spornega. Par je očitno do ušes zaljuljen, saj sta si med golim sončenjem pogosto izmenjevala poljube in dotike. Paparaci so sicer posneli tudi povsem gole fotografije zaljubljenega para in poze, pri katerih Charles pokaže vse svoje "premoženje". 

Charles Dance je v eni najbolj priljubljenih Netflixovih serij zaigral lorda Louisa Mountbattena, ki je bil stric princa Filipa in v mladih letih velik zaupnik kralja Karla. Mountbatten je bil brat Filipove mame in zadnji indijski podkralj. 

Številni gledalci po svetu so misli, da je priljubljena Netflixova serija Krona zaradi natančnega sosledja dogodkov in upodobitve likov bolj dokumentarec kot pa serija. Princa Williama pa naj bi najbolj ujezil prizor, ki so ga snemali le 800 metrov od njegovega doma, v Kensingtonski palači. Gre za prizor, ki so ga snemali na isti lokaciji, kot se je leta 1994 tudi zgodil, ko je Diana v črni obleki prišla na dobrodelni dogodek galerije Serpentine. Istega večera je Charles na nacionalni televiziji priznal, da je bil ženi nezvest. V središču pete sezone Netflixove serije je bil odmevni Dianin intervju, ki ga je novinarju BBC-ja Martinu Bashiru dala leta 1995 in med drugim priznala, da so bili v njenem zakonu trije. 

Že dolgo se govori, da kraljeva družina ne odobrava serije. Prizor, ki ga je v vlogi Diane odigrala igralka Elizabeth Debicki, pa naj bi princa Williama tako razburil, da naj bi kraljeva družina zaradi portretiranja likov takrat razmišljala celo o tožbi. Serija je imela šest sezon, zadnja se je končala lansko leto, z upodobitvijo Williamovega življenja v študijskih letih, ko je spoznal svojo soprogo Kate

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice