Magazin > VIP
3520 ogledov

Kaja iz Ljubezni po domače: Ko je prišel Jaka, smo se vse spremenile

kaja groznik POP TV
Kaja, ki je šov Ljubezni po domače zapustila prostovoljno, pravi, da bilo med dekleti čutiti zahrbtnost.

Vaš odhod s posestva je povzročil pravi tornado, pa ne zato, ker bi bil nepričakovan, ampak zaradi Saške, ki je bila zaradi tega na robu joka. Ste pričakovali takšen odziv z njene strani?
Po eni strani sem pričakovala, da jo bo to prizadelo, saj se z ostalima dekletoma ni tako dobro razumela kot z mano. Zelo sva se povezali. Po drugi strani pa se je to zgodilo dva dni pred koncem snemanj, zato sem bila prepričana, da bo zdržala.

jaka hafner, saška omeragič drama Magazin Ena odšla, druga grozila: Jaka na robu solza izjavil, da tega ne bo dopustil

Kakšno je bilo vzdušje med dekleti? Saška je izjavila, da se boji zahrbtnosti …
Situacija je bila napeta. Borile so se za moškega, zanj so bile pripravljene narediti vse. S Saško sva skupaj preživela veliko časa in se morda ravno zaradi tega bolj povezali, si bolj zaupali.

Pa ste vi tudi opazili zahrbtnost?
Da. Šlo je ta komentarje v stilu „kako pa ti smrčiš“, ki so jih izustile ravno takrat, ko je mimo prišel Jaka. Kot da bi bile stare pet let … Ko je prišel Jaka, smo se vse spremenile.

Saša je Jaki grozila, da bo tudi ona prostovoljno odšla. Je mislila resno, ali je iskala pozornost?
Menim, da je šlo v tem primeru za iskanje pozornosti. Prepričana pa sem, da bo nekaj naredila. Verjetno ne odšla s kmetije, nekako pa bo presenetila, da bo dobila pozornost.

Zakaj je bila Saška že od samega začetka Jakova favoritka?
Vizualno ga zelo privlači. Že po fotografijah, ki jih je poslala, se je tako ogrel zanjo, da je komaj čakal, da pride. Po mojem je videl samo njo. Značajsko mu verjetno tudi ustreza, saj je zrela ženska, ki ima načrte in prioritete. Verjetno ga je tudi to privlačilo.

Pred nekaj dnevi pa je odjeknilo, da Jaka z Gašperjevo kandidatko pričakuje otroka. Ste med njim in Ano opazili kakšne iskrice?
Ne, nisem opazila, da bi se med njima karkoli dogajalo. Novica me je presenetila. Če je to res … Super.

Zakaj pa ste se vi prijavili v šov? Zaradi promocije vašega humorističnega talenta ali ljubezni?
Moj prvotni namen je bil ta, da Sloveniji pokažem svoj smisel za humor. Jaka je sicer zelo simpatičen fant, a imava popolnoma različne poglede na svet, zato se kaj več kot prijateljstvo med nama ne more razviti.

Kakšni so vaši načrti? Menda pišete stand upe?
Res jih pišem. Trenutno sem osredotočena na to, da izpeljem vse tekoče nastope, imam pa skrito željo, da napišem enourno predstavo na temo Ljubezni po domače. Šov skozi moje oči. Na tej kmetiji sem namreč dobila ogromno materiala.

Ženskih stand up komičark je zelo malo. Kako so vas sprejeli v moškem svetu?
Res nas je malo in to je po eni strani velik privilegij, saj je konkurenca manjša in imamo zato več možnosti za delo. Fino je tudi to, da si veliko v moški družbi, med komiki... Ves čas si nasmejan. Lepo mi je. Lepo so me sprejeli.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.