Magazin > VIP
90 ogledov

Kako bolna je Cher v resnici?

cher Splashnews
O zdravstvenem stanju pevke Cher že nekaj časa krožijo črnoglede govorice. Sedaj se je oglasil njen tiskovni predstavnik.

Mediji so poročali, da ima Cher virus Epstein-Barr, zaradi katerega naj bi bila "na robu smrti“. Okužba se lahko izrazi kot infekcijska mononukleoza ali privede do nastanka limfoproliferativnih bolezni in različnih vrst raka, na primer Burkittovega limfoma, nazofaringealnega karcinoma ali Hodgkinovega limfoma.

Pevka naj bi se zaradi zdravstvenih težav po pisanju Radaonline odločila za "kontroverzno zdravljenje z matičnimi celicami“. Agresivna eksperimentalna metoda naj bi 70-letno zvezdnico rešilo, a uničilo njen videz, je še pisal tabloid. Pevkin tiskovni predstavnik je informacije medija demantiral.

Da bi dokazal, da pevka ni na robu smrti, je naštel, kaj vse je Cher v zadnjih tednih počela in kakšni so njeni načrti. "Bila je na počitnicah v Franciji, pretekli teden je v Los Angelesu nastopila s svojim prijateljem Michaelom McDonaldom, udeležila se je konference TED, v naslednjih dveh tednih pa bo na vzhodni obali sodelovala v predvolilni kampanji Hilary Clinton in začela z delom na novem albumu. Vsi bi morali biti tako vzdržljivi kot ona.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.