Magazin > VIP
3207 ogledov

Kako ga ni sram: Slavni filmski režiser tako ravnal z Monico Bellucci

Monica Belluci instagram
To dejanje je razburilo mnoge.

Igralka Monica Bellucci in režiser Tim Burton v Parizu promovirata njegov novi film ‘Beetlejuice’, ki je pravzaprav nadaljevanje njegovega istoimenskega filma iz leta 1988. Nastanjena sta v luksuznem hotelu Ritz, pred vhodom katerega je nastal zanimiv posnetek, ki je povzročil pravo zgražanje. 

Monica je bila oblečena v svojo najljubšo črno barvo, prav tako njen partner, ki ima že leta podoben čut za modo kot ona. Roko ji je ves čas držal na hrbtu, mnogi pa se sprašujejo, zakaj ni v roke raje vzel torb, ki jih je nosila Monica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

‘Zakaj ne nosi torb?’, ‘Namesto, da bi ji pomagal nositi torbo, se je odločil, da jo drži okoli pasu. To je pravi kavalir’ ali ‘Monica, kaj počne ženska, kot si ti, s tem moškim?’, ‘Manir se ne kupi z denarjem’, ‘Zakaj ji ne pomaga’ so le nekateri komentarji, ki so se pojavili na spletu. Drugim se njegovo dejanje ni zdelo sporno, saj ‘ženska v 21. stoletju lahko nosi svojo torbo, ne da bi ji pomagal moški’. Nad razmerjem Monice in Tima mnogi oboževalci niso ravno navdušeni, saj menijo, da si Monika zasluži privlačnejšega moškega.

Slavni par se je leta 2023 prvič skupaj pojavil v Rimu na premieri filma ‘Diabolik Chi Sei’, v katerem ona igra glavno vlogo. Istega leta je Monica potrdila romanco za revijo Elle: "Kaj lahko rečem ... Najprej sem vesela, da sem spoznala moškega. To je eno tistih srečanj, ki se redko zgodijo v življenju ... Poznam človeka, ljubim ga, zdaj pa ga bom spoznala kot režiserja, začne se druga avantura.”

"Če sem z njim, je to predvsem zato, ker se me dotakne njegova duša. Še več, ko mi je ponudil ključno vlogo v njegovem naslednjem filmu, sem takoj privolila, saj sem poleg ljubezni želela z njim deliti tudi delovne izkušnje," je rekla igralka pred kratkim za Marie Claire.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 07:14 08.junij 2024.

    Vsekakor ena najlepših žensk prejšnjega stoletja....Sicer pa morda pač ni hotela dati torb iz rok ;)