Magazin > VIP
7408 ogledov

Kakšna drama, Marjetka skoraj v solzah zaradi Raaya!

Marjetka Vovk NEO VISUALS
Marjetka že razmišljala da bi Raya pustila za sabo.

Duo Maraaya je konec aprila poletel na jug Španije, kjer sta Marjetka in Raay s sodelavci v tednu dni posnela kar tri nove videospote. Prvi, z naslovom Zlata ribica, ki sta jo že predstavila v petek, je bil v 24 urah po izidu najbolj trendana vsebina na slovenskem Youtubu, v le nekaj dneh pa so posnetki koreografije, ki spremlja Maraayin novi hit za prihajajoče poletje, nabrali čez dva milijona ogledov na družabnih omrežjih.

 "V Španijo smo poleteli, ker smo za snemanje iskali sonce, sveže kulise, malo pa tudi, da smo razbili rutino po zelo uspešni, a naporni zimski koncertni turneji. Spočili se sicer nismo, ker je bil tempo ob stalnem premikanju in celodnevnih snemanjih precej hud, je bila pa to vseeno zelo prijetna izkušnja," je povedala Marjetka, ki je uživala tudi v španski kulinariki, temperamentu tamkajšnjih ljudi in lepih krajih, ki so jih obiskali z ekipo. Ter dodala: "Da pa je manjkalo zelo malo, da bi Raay občudovanje španskih lepot podaljšal še za kak dan."

Hudo napeto pa je bilo ob odhodu, a sta Marjetka in Raay situacijo rešila s skupnimi močmi. "Ko sem na letališču kupovala spominke za najina otroka, sem na blagajni pozabila kovček, kar sem opazila, šele ko smo se na drugem koncu letališča začeli vkrcavati na letalo. Raay je tekel nazaj v trgovino, kjer so kovček iskali kar nekaj časa, tako da sem že razmišljala o tem, da bi z ekipo šla na letalo, on pa bi prišel za nami. Skoraj v solzah sem potem osebje, ki je že zaprlo vkrcavanje in bilo odločeno, da nas ne bodo spustili na letalo, le prepričala, da bo mož pritekel s prtljago v pol minute ... in na koncu se je le vse lepo izteklo in smo šli domov vsi skupaj," je razkrila Marjetka.

Očitno brez zapletov na snemanjih ne gre, kakšnega sta doživela v Budimpešti, pa preverite TUKAJ. 

Komentarjev 5
  • Ender3 22:34 02.maj 2024.

    Odvratna sta manj, ko ju slišim in vidim raje jih imam..

  • Pierre 20:25 02.maj 2024.

    Kmet je kmet drži čeprav ima neko ameriško ime!!!!!

  • Fulmmer 11:45 02.maj 2024.

    Skoraj še nikol ni zajca ujel....

Sorodne novice