Magazin > VIP
36839 ogledov

Kakšna preobrazba: Ana Klašnja si pa upa, poglejte, kakšna je z novo pričesko

Ana Klašnja instagram
Pravi, da se je končno opogumila.

Znebila se je dolgih las! "Končno sem se opogumila in svoje lase zaupala Aski. Pred vrati je nova sezona Talentov, tako da sva se odločili, da kar konkretno spremeniva izgled," je naša vrhunska plesalka in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, zapisala ob videu, ki prikazuje, kako jo je frizerka spremenila v kratkolasko. Ana se je ob tem še zahvalila ekipi, ki ji je uresničila željo po svetlejših laseh, ki ji po našem mnenju zares izjemno lepo pristajajo.

Kot je znano, se ta mesec začnejo avdicije za novo, jubilejno sezono Talentov. "Ni skrivnost, da si želim čim več plesalcev. Tudi skupin, čeprav zmagujejo posamezniki, ki ganejo tudi z osebnimi zgodbami. A ne gre le za zmago, ta šov da tekmovalcem ogromno drugih stvari. Predvsem prepoznavnost in izkušnjo, ki jo drugje težko dobiš," je pred kratkim povedala Ana. Sama sicer nastopa kot solistka, a dobro pozna delo v skupini. "Biti solist je ogromna odgovornost, ker si nosilec predstave, moraš nase paziti tudi v zasebnem življenju. A imam globoko spoštovanje do plesnega ansambla, to je težko, zahtevno in natančno delo. Če stvari na odru ne funkcionirajo, tudi solist ne bo zablestel," je še dodala.

Upamo, da bo tako kot v preteklih sezonah v delu žirantke uživala tudi letos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klašnja (@anaklasnja)

Komentarjev 6
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:24 02.junij 2024.

    Tut preobrazba ne pomaga,če imaš glavo zmešano

  • koki 00:16 02.junij 2024.

    Ana Klašnja ena najbolj antipatičnih osebkov od znanih Slovenk. Na žalost. Jo ne morem poslušat, še manj pa gledat. Na talentih ene in iste izjave. Hvala bogu, vsaj Krušič se jo je znebil. Si zasluži boljšo.

  • miha.z 22:41 01.junij 2024.

    Težka baba, tud frizura ne pomaga.