Magazin > VIP
7681 ogledov

Kakšna priložnost za Anjo iz Sanjskega moškega!

anja širovnik Instagram
Sedaj je na konkurenci …

Zmagovalka šova Sanjski moški, Anja Širovnik, je dobila odlično priložnost. 

V novi oddaji na Planet TV, Jutro na Planetu, ki jo vodita Taiji Tokuhisa in Suzana Kozel, se bo Sloveniji predstavila v vlogi vremenarke. "Pisali so mi s Planet TV, da bodo imeli jutranjo oddajo in da so me spremljali v šovu Sanjski moški ter da se jim zdim primerna za vlogo, da imam morda žilico za delo pred kamero in komentiranje. Povabili so me na poskusno snemanje in smo se odločili, da bom vremenarka," je povedala za Žurnal24 in dodala, da je vedno sanjala o delu na televiziji.

Na svojem profilu na Instagramu je razkrila, da se bo morala navaditi na nov ritem, saj mora vstati že ob 4. uri, da se iz Velenja pravočasno pripelje v Ljubljano. "Danes ni bilo težko vstati, saj sem šla spat že pred 22. uro. Za zdaj se bom še vozila, v prihodnosti pa načrtujem selitev v Ljubljano," nam je še zaupala. 

Prva oddaja je bila na sporedu včeraj. Oddajo Jutro na Planetu bo vsak dan zaznamovala nova tema dneva z gosti, stalnica pa bodo novice dneva, jutranja telovadba, vklopi s terena ter različne poučne vsebine z zanimivimi dejstvi. Ekipa Jutra na Planetu bo spregovorila o širokem naboru aktualnih tem, zdravstvu, vzgoji otrok, hortikulturi, estradi in še marsičem, obiskali pa bodo tudi zanimive kraje, spoznali lokalne zgodbe in ljudem dali glas. "Vsekakor bomo skušali priti do ljudi tudi tako, da se bomo premikali po vsej Sloveniji. Glede na to, da sem s Ptuja, sem zagovornica tega, da je treba predstaviti tudi druge kraje, ne samo prestolnice," pravi Suzana, ki meni, da lokalni kraji skrivajo marsikatero privlačno zgodbo. "Prišli bomo tudi v vaše domače okolje, kjer bomo pripravili zanimive zgodbe. Na Planetu bomo skušali dati glas tudi tistim, ki mogoče niso slišani vsak dan," je še dodala voditeljica.
 

Komentarjev 1
  • Doreen_Bruck 12:38 21.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦