Magazin > VIP
25672 ogledov

Kakšna sprememba! Bi ženo Damjana Murka prepoznali?

Damjan Murko Osebni arhiv

Damjan Murko je v "zgodbi“ na družbenih omrežjih objavil fotografijo svoje žene Maje, ki se je odločila za drastično spremembo pričeske.

Lepotica, ki ima s pevcem in mojstrom samopromocije sina, je bila znana po svojih čudovitih svetlih laseh, od katerih se je sedaj poslovila.

maja murko | Avtor: Instagram Instagram

Na fotografiji je videti zelo zadovoljna s svojo pričesko, kaj pa pravi Murko?

"Prvič v življenju imam doma kratkolasko. Moram priznati, da se s tem nisem strinjal. Rad imam svetlolaske in dolgolaske. Ne vem, ali to veste, a danes so ženske zelo samostojne in moških ne ubogajo več, tako da se je tudi moja soproga na lastno pest odločila in odšla na masažo, kar ni bilo res, saj se je vrnila z novo pričesko. Lahko si mislite, da je bila moja prva reakcija: O moj bog, kakšen šok. (smeh). Nisem komentiral, tudi sedaj po nekaj dnevih ne. A žena me dobro pozna in ve, da vedno pokomentiram stvari, ki mi niso všeč. Zdaj moram pa priznati, da sem bil prijetno presenečen. Videti je deset let mlajša."

Damjan in Maja sta lani praznovala že 12. obletnico poroke. Ko smo ga pred časom vprašali, kaj je Majin recept za večno mladost, nam je v svojem stilu odgovoril: "Jaz jo zalivam. Vem, kaj rože potrebujejo.“

Komentarjev 1
  • Janez_53 21:33 25.februar 2021.

    Seveda bi jo prepoznali. Kdo pa je čudno režeča se faca ob njej?