Magazin > VIP
106 ogledov

Kate Middleton dobila resno konkurenco

Kendra Spears princesa Salwa Aga Khan
1/3
FameFlynet
Zgodba Kendre Spears se piše podobno kot zgodba Kate Middleton. Iz navadne smrtnice, ki je lahko le sanjala o princu na belem konju, se je prelevila v čisto pravo princeso.

Najbolj občudovana članica kraljeve družine ta hip, Kate Middleton, je dobila resno tekmico. Američanka Kendra Spears, ki se je septembra lani poročila s princem Rahimom Aga Khanom, ima zgodbo, na las podobno priljubljeni vojvodinji.

Medtem ko se je Kate v manekenko prelevila zgolj na študentski modni reviji, si 25-letna Kendra s tem služi kruh. Svojega princa, ki je iz nje naredil princeso, je spoznala preko Naomi Campbell in se tako iz navadne smrtnice povzpela v članico kraljeve družine. Rahim Aga Khan je najstarejši sin milijonarja, podjetnika in konjeredca, kralja Age Khana IV, ki ima pod palcem 800 milijonov dolarjev. Rahim in 17 let mlajša Kendra sta si poročne zaobljube izmenjala med razkošno ceremonijo v Švici, Kendra pa je s poroko pridobila naziv princesa Salwa Aga Khan.

Še vedno prodaja svoj videz

Kendra oziroma Salwa se po poroki še vedno ukvarja z manekenstvom; škoda bi namreč bilo, če se ne bi, saj so jo označili za novo Cindy Crawford. Njen manekenski videz je takoj po maturi odkrila agencija Ford Models in z njihovo pomočjo je pri 18 letih že hodila po brvi newyorškega tedna mode. Leta 2009 se je njena kariera začela naglo vzpenjati, ko se je pojavila na naslovnicah francoske izdaje revije Elle, kitajskega Voguea in Dazed & Confused. Sodelovala je tudi pri kampanjah za znamke Diane von Furstenberg in Prada, hodila je za modne hiše Calvin Klein, Chanel, Lanvin, Yves Saint Laurent in Givenchy.

A ni vse tako rožnato; Kendro je leta 2009 doletela tožba, ker je kršila pogodbo in zamenjala manekenski agenciji. Po dveh letih sodnih bitk je morala agenciji Ford izplačati 115 tisoč evrov odškodnine, ker je podpisala z agencijo Next. Vendar to očitno ni prav nič škodilo njeni karieri, saj je trenutno obraz Armanijeve dišave in dišave znamke Moschino, pred kratkim pa se je pojavila še na naslovnici špnaske izdaje revije Vogue.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.