Magazin > VIP
10428 ogledov

Kate Winslet pri 49 letih odvrgla nedrček in pokazala popolne dojke

Kate Winslet
1/3
Profimedia
Kakšne obline!

Igralka Kate Winslet, ki je zaslovela z legendarnim filmom Titanik, se očitno ne stara. V njenem najnovejšem filmu z naslovom Lee je 49-letnica pokazala popolne zavidanja vredne dojke, ob pogledu na katere je marsikomu zastal dih. 

Film, ki je nastal po resničnih dogodkih, spremlja Lee Miller, ameriško fotografinjo in manekenko, ki v času druge svetovne vojne opravlja delo vojne dopisnice za revijo Vogue. 

Kate je nad tem, da so ji zaupali igranje tako pomembne vloge, navdušena. “Te ženske zgodovinskega pomena moramo spraviti iz sence, povedati moramo njihove zgodbe, ker je že takrat, pred 80 leti, Lee Miller na novo opredelila, kaj pomeni biti ženstvena, in sicer pomeni odpornost, moč, sočutje in povezanost,” je na premieri v Avstraliji povedala Kate.

“To, kar je naredila v smislu dokumentiranja vojnih naporov in tega, kar se je dogajalo žrtvam na fronti, brezglasnih žrtev spopadov, je bilo tako fenomenalno pomembno,” je še dodala.

“Njeno delo si je ogledalo veliko ljudi, vendar morda niso vedeli, da so videli njeno delo. Nekateri sploh niso vedeli, kdo je. To je zelo vznemirljivo,” je navdušeno dejala Winsletova.

Premiere se je udeležil tudi sin umrle Elizabeth Lee Miller, 77-letni Anthony Penrose. Lee je umrla leta 1977, stara 70 let.

Popolne dojke si lahko ogledate v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.