Magazin > VIP
27 ogledov

Kate zaradi kraljice zavrnila Vogue

Kate Middleton Flynet
Britanski mediji poročajo, da je Kate Middleton zavrnila enkratno priložnost. Vojvodinji so namreč pri eni najuspešnejših modnih revij Vogue ponudili poziranje za naslovnico, a njihove ponudbe ni sprejela.

Časnik Daily Mail poroča, da so Kate ponudili poziranje za naslovnico britanske izdaje revije Vogue, česar pa vojvodinja ni sprejela. Britanski mediji namigujejo, da je za to krivo njeno visočanstvo. "William in Kate menita, da bi bilo narobe, če bi Kate svoj ugled gradila kot modna ikona. To ni način, kako funkcionirata, in svoje kraljeve dolžnosti jemljeta zelo resno," so sporočili iz palače. Neimenovani vir pa je dodal, da je k njuni odločitvi zagotovo pripomoglo tudi kraljičino neodobravanje. "Kate se zaveda, bi jo Elizabeta II. zagotovo oštela, če bi pozirala za naslovnico, in kraljica je prava umetnica v tem, da ljudje ravnajo tako, kot si želi ona."

A ameriška urednica Vogua Anna Wintour kljub temu še ne namerava vreči puške v koruzo. Po pisanju medijev se namreč na vse pretege trudi, da bi bila prav ona tista, ki bi objavila prvo naslovnico s Kate. Anna upa, da ji bo pri tem pomagal priznani fotograf Mario Testino, ki je posnel zaročno fotografijo kraljevega parčka. "Nisem prepričan, ali ji bo Mario lahko pomagal, saj mora vse odobriti palača in tam so do Kate zelo zaščitniški," je še razkril vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.