Magazin > VIP
3533 ogledov

Katie Holmes: Jo spet čaka razočaranje?

jamie foxx, katie holmes
Zlobni jeziki pridno opletajo.

Katie Holmes in Jamie Foxx sta šele pred nekaj meseci potrdila govorice, da sta par, a zlobni jeziki že pridno opletajo.

Igralca sta zvezo skrivala skoraj štiri leta. Prve skupne fotografije, na katerih sta se držala za roke, je javnost videla septembra lani, januarja pa sta se prvič skupaj udeležila javne prireditve. Videti sta srečna, kljub temu zlobnih namigovanj ne manjka. Kot je poročal National Enquirer, naj bi Foxx lepotico že lep čas varal z neko mlado Rusinjo. "Ni pomembno, kako krasna se mu zdi Katie … Jamie nikoli ne bo moški za monogamne zveze,“ je povedal vir.

Kristin Grannis, Jamie Foxx | Avtor: Profimedia Profimedia

Dokazov, da se zvezdnik res dobila z drugo žensko, vir ni predložil, so pa Foxxa nedavno ujeli na zmenku z neko temnolasko. Gre za Kristin Grannis, mamo njegove najmlajše hčerke. Foxx zveze s 40-letnico, ki mu je rodila Annalise, ni obešal na veliki zvon. Mediji so njeno ime razkrili šele pred kratkim. "Zvezo sta skrivala skoraj 10 let,“ je povedal vir in dodal, da iskrica med njima ni nikoli popolnoma ugasnila. "Kristin se po Jamieju ni spustila v nobeno novo zvezo. Tisti, ki ju poznajo, pravijo, da sta bila ustvarjena drug za drugega.“

Katie naj bi fotografije njunega zmenka globoko prizadele. "Čudež bi bil, če bi njuna zveza to preživela.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.