Magazin > VIP
3165 ogledov

Katie Holmes kričala v telefon, dva dni pozneje so nastale te pretresljive fotke

katie holmes
1/4
Profimedia
Kaj se je zgodilo?

katie holmes | Avtor: Profimedia Profimedia
V ponedeljek so paparaci v New Yorku naleteli na igralko Katie Holmes. 45-letnica, ki tega dne ni bila naličena, ni skrivala modric pod očmi, zdi se tudi, da je desna polovica njenega obraza zatečena. Kaj se je zgodilo, ni znano, se je pa dva dni prej, 20. julija, med sprehajanjem po ulici prepirala po telefonu. Takšnih prizorov od sicer zelo mirne zvezdnice nismo vajeni ...

Igralka je bila sicer v zadnjem času zelo zaposlena, tudi s praznovanjem velikega mejnika, ki ga je dosegla njena edinka Suri, ki se ji je rodila v zakonu s Tomom Cruisom. 18-letnica je uspešno zaključila srednjo šolo in se pripravlja na študij na univerzi Carnegie Mellon University v Pittsburghu. Katie je na hčerko, ki s svojim slavnim očetom menda ni v stikih, upravičeno ponosna. Pred časom je povedala, da je njen glavni cilj kot mama ta, da daje Suri vedeti, da je zelo ljubljena.

Katie pa čaka nov projekt, kot gostja bo nastopila v drugi sezoni serije Poker face. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.