Magazin > VIP
34669 ogledov

Katie Price bo 16-letnega sina preselila v dom

katie price
Za Harveyja sama ne more več skrbeti.

Britanska starleta Katie Price je svojega invalidnega sina Harveyja preselila v dom, saj sama zanj ni več zmožna skrbeti. Je mati samohranilka, ki ima še štiri otroke, poleg tega pa jo trenutno pestijo tudi finančne težave. 

16-letnik se je rodil s Prader-Willijevim sindromom, za katerega sta značilna prekomeren apetit in čustvena nestabilnost. Harvey je poleg tega delno slep.

katie price Magazin Po orgiji z dvema Nemcema si je zvezdnica morala poiskati pomoč

Katie je pred časom povedala, da se njeni mlajši otroci Harveyja včasih bojijo, saj svojih čustev nima pod nadzorom. Tudi zato se je 40-letnica verjetno odločila, da je čas, da sebi in sinu poišče pomoč.  “Ne vidim druge možnosti. Nočem, da gre, a moja mama in zdravniki pravijo, da je tako najbolje,” je povedala v svojem resničnostnem šovu My Crazy Life in dodala: “Če bi ga obdržala pri sebi, bi bilo to od mene egoistično. Misliti moram tudi nanj. Imel bo več svobode, saj mu lahko v takšni ustanovi nudijo stvari, ki mu jih jaz ne morem.”

Starleta pred javnostjo ni nikoli skrivala, da je življenje s Harveyjem, čigar oče je nekdanji nogometaš Dwight York, težko. “Ogroža samega sebe,” je večkrat poudarila lepotica, ki ima poleg Harveyja še štiri otroke - 13-letnega Juniorja, 11-letno Princess, 5-letnega Jetta in 4-letno Bunny.
 

Komentarjev 2
  • leonardo 09:29 24.april 2019.

    Ne vem no! V finančni stiski pa kar "nabira" otroke. Samohranilka? Ja pa od kod ji otroci, če nima nikogar, ki bi ji plačeval alimente?Saj nismo v srednjem veku, pa še takrat niso klepali otrok kar počes!