Magazin > VIP
40 ogledov

Katina poročna obleka ovita v skrivnost

Kate Middleton Žurnal24 main
Kdo bo izdelal poročno obleko Kate Middleton, je zavito v debelo tančico skrivnosti. Kraljeva družina želi z lažnimi namigi preprečiti, da informacije o oblikovalcu in Katini obleki ne bi prišle na plan.

Varnostniki, trezor in napačni namigi so le eni izmed taktik, ki se jih poslužuje kraljeva družina, da bi zavarovala skrivnost o poročni obleki Kate Middleton. Podrobnosti o poročni obleki želijo skrbno skrivati vse do 29. aprila, ko bosta Kate in princ William dahnila usodni da.

 

A ideja o takšni tajnosti ni nova, podobne špekulacije o tem, kateremu modnemu oblikovalcu je pripadla čast izdelati kraljevo poročno obleko, so bile prisotne že pri izdelavi obleke za pokojno princeso Diano.

 

Obleka mora noč preživeti v trezorju

Elizabeth Emanuel je ravno diplomirala na šoli za oblikovanje, ko je prejela klic, o katerem sanja vsak modni oblikovalec. Da bi izdelala kraljevo poročno obleko. "Mediji so planili name, vsi so hoteli vedeti, kako bo videti obleka. A seveda nisem smela izdati ničesar."

 

Kate Middleton | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ta čast jo je doletela pred tridesetimi leti in že takrat so morali izdelovanje obleke strogo varovati. Elizabeth je pojasnila, da je morala vsak večer v spremstvu varnostnikov obleko odnesti v trezor. Takšni ukrepi so bili potrebni predvsem zaradi novinarjev, ki so kot mrhovinarji čakali v zasedi. Brskali so po smeteh in iskali morebitne namige o obleki.

"Včasih smo jim v smeteh puščali sukance različnih barv, da bi jih speljali na napačno sled. Okna smo morali prekriti z zavesami in žaluzijami, da nihče ne bi videl, kaj se dogaja v studiu," je še razkrila Elizabeth, ki se trenutno dogovarja za snemanje dokumentarnega filma o tem, kako nastane kraljeva poročna obleka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.