Magazin > VIP
36 ogledov

Kdo je razjezil Carlo Bruni?

Carla Bruni Reuters
Žena francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja je besna na tabloide, ki so brez njenega dovoljenja objavili fotografijo njene malčice.

Carla Bruni Sarkozy je že pred rojstvom svoje hčerkice povedala, da noče, da bi se njeni otroci pojavljali v medijih. Pretekli četrtek pa je neka francoska revija na svoji naslovnici objavila fotografijo žene francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja z njuno petmesečno malčico, kar pa ni niti malo razveselilo lepotičke, ki je svoje neodobravanje nad njihovim dejanjem tudi jasno izrazila na svoji spletni strani. "To so storili brez mojega dovoljenja,“ je bila do njih kritična Carla, ki je sicer sama navajena pojavljanja v medijih, vendar kot pravi: "V tem primeru gre za petmesečnega dojenčka in nihče nima pravice objaviti njene fotografije brez dovoljenja,“ je zapisala ter še dodala, da bo naredila vse, da bi zaščitila zasebnost svojih otrok.

Mala Giulia je bila rojena novembra v pariški porodnišnici in je prvi otrok francoske prve dame in francoskega predsednika. Sarkozy ima sicer iz prejšnjih dveh zakonov že tri sinove, Carla pa enega sina iz pretekle zveze.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.