Magazin > VIP
1423 ogledov

Khloe Kardashian partnerjevi ljubimki: "Zakaj lažeš?"

khloe kardashian
Konec tedna je prvič javno spregovorila ljubimka nekdanjega partnerja Khloe Kardashian.

Mlada Jordyn Woods, sedaj že nekdanja družinska prijateljica klana Kardashian, ki se je na eni izmed zabav mečkala s partnerjem slavne Khloe Kardashian, je spregovorila o tem, kaj se je dejansko zgodilo.

Khloe Kardashian Magazin Uboga Khloe Kardashian, tokrat jo je prevaral s članico družine!

V Facebook oddaji Red Table Talk, katere producentka in voditeljica je igralka Jada Pinkett Smith, je Jordyn razkrila, da nikoli ni spala s Tristanom Thompsonom, pač pa je dopustila, da ji ne na ustnice pritisnil poljub. Povedala je, da so se srečali v eni izmed restavracij v Los Angelesu in zabavo nadaljevali pri njemu doma. Ko je v zgodnjih jutranjih urah zapuščala hišo, ji je na ustnice pritisnil poljub, kar pa je svojim slavnim prijateljicam zamolčala. Khloe se je na oddajo že odzvala na Twitterju in Woodsovo vprašala, zakaj laže, če pa je prav ona razlog za razpad njene družine in da bi lahko pred javno razpravo poklicala njo in se ji opravičila. Kasneje je sicer Khloe pomirila svoje strasti in zapisala, da je bila pod vplivom čustev in da vsega, kar je zapisala, ni mislila resno, da pa  vseeno boli, ker jo je prizadela oseba, na katero je gledala kot na mlajšo sestro, a da Woodsova ni kriva za razpad njene družine, pač pa je to Tristan. 

Kim Kardashian Magazin Kim iz sebe: Niti prevara je ni tako zabolela kot to

Khloe je še objavila, da prevara ni bila takšen šok kot prvič in da mora iti z življenjem naprej ter šteti svoje blagoslove: družino, zdravje in svojo hči True. 

Red table talk | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice