Magazin > VIP
23 ogledov

Kim svatom ukazala, kaj naj oblečejo

Kim Kardashian Flynet
Današnjo poroke ameriške starlete Kim Kardashian naj bi se udeležilo kar 500 svatov, ki pa se morajo strogo držati nevestinih navodil.

Kim je v poročno vabilo, ki ga je svojim 500 gostom poslala pred nekaj tedni, zapisala, da se morajo prav vsi brez izjeme držati pravila o oblačenju. Tridesetletna zvezdnica jim je "ukazala", da se lahko oblečejo le v črno-belo kombinacijo. Zato se je že začelo namigovati, da nevesta prav gotovo ne bo nosila bele obleke, saj si ne bi "nikoli dovolila, da na svoji poroki ne bi izstopala", pravi ena od povabljenih.

"Kim je prava dramatičarka, zato zagotovo ne bo nosila bele obleke, saj bi se z njo ob takšnem pravilu oblačenja zlila z množico. Kolikor jo poznam, bo najverjetneje šokirala z rdečo, ali pa s kakšno barvo, ki res izstopa," je razkrila njena prijateljica. Poleg tega naj bi Kim in njen bodoči mož Kris svatom prepovedala, da s seboj pripeljejo spremljevalca.

Znebila se je 50 gostov

A čeprav se zdi, da bo imela Kim sanjsko poroko, so se ji pred dnevi prekrižali načrti. Zvezdnica je bila namreč zelo besna, ker je morala s seznama gostov zaradi varnostnih razlogov črtati 50 ljudi. Prizorišče poroke, ki se bo odvijala v Montecitu, namreč ne dopušča tolikšnega števila gostov. Koga je prikrajšala za zvezdniško poroko leta, ni znano, se pa govori, da se je med drugim znebila članov družine svojega očima Bruca Jennerja.

Poleg razkošne poroke v Kaliforniji naj bi mladoporočenca poročno zabavo čez nekaj dni organizirala tudi na drugi strani države, v New Yorku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.