Magazin > VIP
36680 ogledov

Kirurg o tem, kaj se je zgodilo z Benom Affleckom

ben affleck Profimedia
Že po "roastu" Toma Bradyja so se mnogi spraševali, kaj se je zgodilo z lepotcem.

Shujšan, utrujen, postaran. Takšne komentarje je moral Ben Affleck poslušati po svojem nastopu v Netflixovem "roastu" nekdanjega igralca ameriškega nogometa Toma Bradyja. Nekateri so celo namigovali, da se je ulegel pod nož.

Plastični kirurg dr. Robert Dorfman je za Radaronline povedal, da predvideva, da je igralca zdelal stres zadnjih mesecev. Poudariti je treba, da strokovnjak Afflecka ne pozna, dobro pa ve, kako tesnoba in stres vplivata na telo.

Govorice, da je njegov zakon s pevko in igralko Jennifer Lopez v globoki krizi, so maja dosegle vrhunec. Tako njega kot njo so v javnosti opazili brez poročnega prstana. Zvezdnik se je celo preselil iz skupne vile, vredne 60 milijonov dolarjev. Za svojo novo nastanitev naj bi na mesec odštel kar 100 tisočakov. Da je res hudo, je potrdila tudi Lopezova, saj je odpovedala svetovno turnerjo, ker se želi posvetiti družini in prijateljem. Dodala je, da tega ne bi storila, če ne bi bilo nujno. 

ben affleck | Avtor: Profimedia Profimedia
"Mislim, da smo to točko v svojem življenju vsi že kdaj dosegli. Ben Affleck se je zapustil. Videti je izčrpan in postaral. Trenutno preživlja težke čase in videti je zelo pod stresom. Šele sedaj začenjamo razumeti, kako stres vpliva na celice, prenos signalov, lase in kožo," je pojasnil Dorfman in dodal: "Vaše splošno zdravje in prehrana povzročata kemične spremembe, ki vplivajo na vaše celotno telo, zato menim, da je najboljši način za premagovanje stresa ta, da začnete telovaditi, jesti zdravo in poskrbite za zadostno dozo antioksidantov."

Strokovnjak meni, da ima Ben odlično osnovo in z nekaj "regenerativne medicine, botoksa in dermalnih polnil je lahko v hipu videti bolj zdrav".

 

Komentarjev 3
  • Toma 18:07 09.junij 2024.

    No women no cry!

  • Eddie 12:28 09.junij 2024.

    Alno da je pod stresom. Jaz bi tudi bil, če bi moral 100k najemnine plačevat na mesec za stanovanje.