Magazin > VIP
43 ogledov

Kljub izpolnjenim razkošnim zahtevam odstopila

Liza Minnelli FameFlynet
Liza Minnelli je dokazala, da je diva in pol. Čeprav so ugodili prav vsem njenim razkošnim zahtevam za snemanje nekega oglasa, je gospa Minnelli na koncu odstopila od sodelovanja.

Liza Minnelli bi morala za znamko osvežilnih bonbonov Pine Brothers posneti reklamni oglas, a si je kasneje premislila, ker so nanjo "preveč pritiskali". Njena odločitev za odstop je prišla po tem, ko so ugodili prav vsem njenim "diva" zahtevam; hotela je voznika, dve veliki škatli cigaret, 400 dolarjev vredno postrežbo kave, črne brisače iz egipčanskega bombaža, tehtnico, kuhinjski tehtnico, šest zabojev antioksidantne pijače, vlažilnik zraka ter popoln izbor izdelkov za ličenje in lase. Scenarist ji je s pomočjo ekipe vse to priskrbel, a očitno zaman.

"Producenti so pred začetkom snemanja rotili Lizo, naj zapusti svoje stanovanje, ki je od prizorišča snemanja oddaljeno le nekaj ulic in naj pride na snemanje. A ni hotela, rekla je, da je pod prevelikim pritiskom," je za časnik New York Post povedal vir.

Direktor podjetja je zato prosil znano TV-kuharico Martho Stewart, da vskoči in posname oglas namesto Lize. Gospa Stewart je bila za razliko od Minnellijeve prava profesionalka – na snemanje je prišla v eni uri, čeprav so jo poklicali v zadnjem trenutku, naličena je bila v 10 minutah, oglas pa je posnela v 30 minutah. "Najbrž je zaslužila milijon dolarjev v 40 minutah," je še izdal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.