Magazin > VIP
2702 ogledov

Ko je mož Kamale Harris priznal zunajzakonsko afero, je sledilo to

Doug Emhoff Profimedia
Odzvala se je njegova bivša žena.

Nekdanja žena drugega gospoda ZDA, Douga Emhoffa, Kerstin Emhoff se je odzvala na njegovo priznanje, da jo je v času njunega zakona varal s svetlolaso varuško Najen Naylor, ki je poučevala na zasebni šoli, kamor sta hodila njuna otroka. 

“Z Dougom sva se pred mnogimi leti odločila končati najin zakon iz različnih razlogov. Je odličen oče, še naprej odličen prijatelj in res sem ponosna na toplo družino, ki smo jo skupaj zgradili Doug, Kamala in jaz,” je povedala za Washington Post in mu tako izrazila podporo potem, ko je med vikendom odjeknila novica o njegovi aferi, ki naj bi pripeljala celo tako daleč, da je bila Najen noseča. Varuškin tesni prijatelj, ki je vedel za afero, je namreč za Daily Mail razkril, da Nayen ni obdržala otroka.

Doug je afero priznal v izjavi za CNN: “Med mojim prvim zakonom sva s Kerstin prestala težke čase zaradi mojih dejanj. Prevzel sem odgovornost in v letih od takrat smo kot družina izstopili močnejši.” Vir blizu Douga je za CNN razkril tudi, da je Doug sedanji ženi Kamali za afero povedal, preden sta se poročila, in da se je razmerje končalo veliko časa pred sedanjim razmerjem s podpredsednico ZDA.

59-letna Kerstin in Doug sta bila poročena od leta 1992 do 2008. Imata sina, 29-letnega Cola, in hčerko Ello, 25-letno manekenko in modno oblikovalko. Da se Kerstin razume z Dougovo sedanjo ženo, priča dejstvo, da je na Instagramu že večkrat izrazila podporo njeni predsedniški kandidaturi. “Je ljubeča, skrbna, močno zaščitniška in vedno prisotna. Rada imam našo mešano družino in hvaležna sem, da jo imam v njej,” je za CNN o Kamali povedala Kerstin.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 10:07 06.avgust 2024.

    Ne vem če nas mora to zanimati..Je Zgodba za rumeni tisk..

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 08:58 06.avgust 2024.

    Kot v španskih telenovelah, ko ne veš kdo koga "žge" in kdo je komu kaj...