Magazin > VIP
96441 ogledov

Ko je prvič prespal pri znani Slovenki, zjutraj najprej poklical sestro

Hajdi Korošec Arhiv organizatorja
Nekoč je imel na steni plakat z njeno podobo, danes je z njo srečno poročen.

Hajdi Korošec, ena naših najbolj znanih otroških pevk, ki danes stopa po uspešni podjetniški poti, je dolgo čakala na svojo ljubezensko srečo, našla pa jo je v 10 let mlajšem Urbanu Jazbinšku, s katerim sta danes srečno poročena in starša dveh fantov. Na nedavnem družabnem dogodku na Vrtu Lili Novy, kjer sta vinska klet Puklavec Family Wines in podjetje Atlantic Grupa predstavila nov osvežilni koktajl Limonce Spritz, in ki sta se ga udeležila tudi zakonca Jazbinšek, smo bili lahko priča, da sta še vedno do ušes zaljubljena. Urban je za Žurnal24 z žarom v očeh razkril zgodbo, kako se je njuna ljubezenska zgodba začela. Spoznala sta se na banki, kjer je Hajdi nekoč delala, nato pa ji je Urban nekaj let kasneje pisal na Facebook in vse ostalo je zgodovina. 

Urban je Hajdi namreč oboževal že od nekdaj in imel v sobi celo njen plakat, zato se je na prvih zmenkih večkrat moral "uščipniti", da mu res posveča pozornost. Razkril je, da je bil eden prvih prijateljskih zmenkov obisk koncerta, po katerem je pri Hajdi prvič prespal. In čeprav takrat med njima ni še nič zgodilo, je od navdušenja, pri kom je prespal, takoj zjutraj poklical sestro, ki je bila prav tako velika oboževalka Hajdijine glasbe. 

Da je še danes do ušes zaljubljen, ni težko opaziti, saj Urban o ženi govori le v presežkih. Druži pa ju ne le ljubezen in sinova temveč tudi kopico skupnih zanimanj. Oba se gibljeta v podjetniških vodah, imata strast do potovanj in podoben glasbeni okus. Po koktajl dogodku sta se tako spontano udeležila še Stingovega koncerta in uživala v družbi drug drugega ter dobri glasbi. 

Hajdi pa je nedavno v oddaji Jutro na Planetu povedala, kako je bilo, ko je prvič spoznala taščo in kaj jo je takrat skrbelo: “Sama izhajam iz tradicionalne družine, kjer so bili vzpostavljeni normativi in meni je bilo to težko sprejemljivo. Urban je bil zelo vztrajen in je od otroštva vedel, da to hoče. Jaz zelo spoštujem mamo svojega partnerja in mi je bilo neprijetno, ko sem se šla predstavit. Ona me je zelo lepo sprejela in mi povedala, da je imel Urban že kot otrok na steni moj plakat in ji je rekel, da se bo z mano poročil.”

Hajdi Korošec | Avtor: Arhiv organizatorja Arhiv organizatorja

 

Komentarjev 3
  • jan631 21:20 06.junij 2024.

    Bodite pošteni in napišite, da je to plačan oglas. Ker, ne verjamem, da pro bono objavljate prispevke ostarele sponzoruše.

  • Pierre 12:20 06.junij 2024.

    Je klical sestro ker je pozabil kak se fuče?

  • matermila 12:07 06.junij 2024.

    Ano Fetih javno sprašujem, koliko kasira od dotične "pevke", za vsak ćlanek o njej, ki Ani zelo ležijo.

Sorodne novice