Magazin > VIP
11537 ogledov

Ko je svet videl, kaj ima v hlačah ta olimpijec, se je sesul internet

Jules Bouyer
1/3
instagram
Oboževalci so bili navdušeni.

Jules Bouyer je 22-letni francoski olimpijski favorit, ki tekmuje v sinhronih skokih v vodo z višine treh metrov in se bo v petek potegoval za zlato. Pozornosti ni privlekel samo zaradi talenta, temveč tudi zaradi fotografije, ki se je kot požar širila po družbenih omrežjih in popolnoma obnorela ves svet. 

Na njej je namreč oblečen v tesne Speedove kopalke pariške reprezentance, ki so njegovo moškost prikazale v vsej polni velikosti. Posledično so njegovi oboževalci podivjali, na spletu je bilo možno zaslediti komentarje v smislu: ‘To je edini razlog, da obožujem olimpijske igre’, ‘Zelo dobro je napolnil Speedove kopalke’ ali ‘Speedo kopalke trenutno delajo nadure’.

V petek bo Jules skočil skupaj s tekmovalcem Alexisom Jandardom, ki zaradi svojega videza vse od otvoritvene slovesnosti prav tako navdušuje oboževalke.

Bouyer je svojo kariero začel že zelo zgodaj, ko je bil star šest let. Pred šestimi leti se je udeležil olimpijskih iger za mlade in dosegel 11. mesto, vrhunske rezultate pa je začel dosegati lani, kljub rahlemu premoru zaradi poškodbe rame. Ukvarja se tudi z manekenstvom.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Metod Kvargl
    metod1 10:46 30.julij 2024.

    Kaj se te nekaj hrenite, če niti slike ne premorete...?

  • www 10:08 30.julij 2024.

    povsem verjamem, da ima ta model več v hlačah kot vsi žurnalovci skupaj v glavah

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:15 30.julij 2024.

    Ma vi ste uknjeni