Magazin > VIP
34016 ogledov

Končno znano, zakaj je zakon Jennifer Lopez in Bena Afflecka v krizi

jennifer lopez, ben affleck Profimedia
Lepotica svojega zakona ne rešuje več.

Vir je Daily Mail zaupal, da je pevka in igralka Jennifer Lopez obupala nad svojim zakonom z Benom Affleckom. Igralca sta se poročila pred dvema letoma.

"Jennifer je prekipelo. Res se je trudila, a ne zmore več. Stvari se ne izboljšujejo, še slabše so," je povedal vir in dodal, da je 54-letna J. Lo svojega 51-letnega moža zapustila, ker je bil nenehno slabe volje in negativno nastrojen. Fotografije nejevoljnega Afflecka so po svetu zaokrožile že takoj po njuni poroki. Par se je na medene tedne odpravil v romantični Pariz, kjer pa se zvezdnik ni počutil najbolje. Menda so mu šli na živce paparaci, ki so mu sledili na vsakem koraku - tako kot pred 20 leti, ko sta se ravno zaradi prevelike medijske pozornosti razšla.

Jennifer, ki je pred kratkim odpovedala svetovno turnejo, da bi imela čas za družino in prijatelje, naj bi bila zaradi očitnega konca svojega zakona zelo potrta. Lepotica se sedaj posveča predvsem sebi in svojima otrokoma ter kuje načrte za 2025, ko bo izpolnila obljubo, ki jo je dala oboževalcem, in se podala na turnejo. 

Lopezova naj bi sicer močno šokirali kritični članki. Meni, da si jih ni zaslužila. "Če bi ljudje vedeli, kaj je v resnici prestajala, bi pokazali več usmiljenja," je dejal vir. "Ben je dober moški, vendar zna biti čemeren in potrt. Mislim, da je svet to videl na fotografijah, ki so nastale na grammyjih, ko se ni niti nasmehnil. Če bi vedeli, kako je v resnici, je ne bi napadli," je še dejal Jenniferin prijatelj in o Benu še dodal: "Verižno kadi in preklinja in zdi se, da je ves čas razdražen. Je odličen režiser in igralec, a z njim ni prav zabavno."

Po besedah vira naj bi par ločitev razglasil na petek. Menda bosta s tem počakala do konca šolskega leta.

Ben sicer že več tednov ne živi v skupni hiši. Vilo, ki sta jo dolgo iskala, menda že prodajata. 

Komentarjev 1
  • Rim 16:58 17.junij 2024.

    Hollywoodskim zblojencem je vsako normalno življenje nevzdržano. In normalnega tam ne pozna nihče. Normalni se izseljujejo in po potrebi zaključujejo z vsem tem, ali pa se zapijajo.