Magazin > VIP
26 ogledov

Kosorjeva pristala na penisu

Damir Mrle Martinović, Jadranska Kosor, predstava, penis
1/5
Žurnal24 main
Hrvaška skupina Let 3 je znova razburila javnost. Frontman Mrle si je fotografijo hrvaške premierke prilepil na svojo moškost.

Na generalni predstavi Kiklopa v Veliki Gorici je ustanovitelj skupine Damir Mrle Martinović presenetil občinstvo. Na svoj penis si je nadel fotografijo hrvaške premierke Jadranke Kosor in ji s tem dal nazorno sporočilo.

"Očitno bo to zadnja predstava v mandatu Senke Bulić," je večina gledalcev komentirala usodo direktorice gledališča  po predstavi.

Gre za predstavo, v kateri igra vrsta mladih in dobrih igralcev, ter okrnjena skupina Let 3. A že po generalki je postalo jasno, da bo vsa pozornost bolj usmerjena na provokacijo s portretom predsednice vlade kot pa samo kulturno predstavo.

A za omenjeno skupino provokacije niso nič novega. Tudi na slovenskem odru so se pojavili skoraj goli. V popoldanski oddaji na nacionalni televiziji so svoj nastop odpeli z rdečimi vrtnicami v zadnjicah.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.