Magazin > VIP
532 ogledov

Lara Jankovič spregovorila o svojem ljubezenskem življenju

lara jankovič, riba, raca, rak
1/4
Planet TV
Naša igralka je, kot kaže, samska.

Igralka Lara Jankovič si je v šovu Riba, raca, rak prikuhala 20 točk in z Ano Ferme in Lucijo Ćirović pristala na prvem mestu.

Njen večer je bil nekaj posebnega. Gostje so se glavne jedi razveselili, še preden so sedli za mizo. Lara ji je namreč nadela zveneče ime - Skrivnosti črnega žrebca. Damam je domišljija seveda podivjala in vse so se veselile žrebca, ki jih bo pričakal pri Lari. Na koncu so bile kar malo razočarane, ko so zagledale meso, a potolažil jih je že prvi grižljaj, saj Lara ni le nadarjena igralka in pevka, ampak tudi kuharica.

Je pa Lara v oddaji namignila, da je samska in da bi si želela kakšnega žrebca ...

"Ne bi se branila," je povedala in razkrila, kakšnega partnerja si želi. "Takšnega, ki bi me sprejel takšno, kot sem, da bi ob njem lahko bila ženska, da bi lahko bila občutljiva, da bi lahko bila ranljiva in da bi me podpiral. Sprejemal to, kar sem, in bil obenem še duhovit. Samo to. Sicer nisem zahtevna ..." je povedala 53-letnica, ki je poskrbela za nepozaben večer, ki je zelo ganil Niko in Ano, ki solz nista mogli skriti. Nika je celo izjavila, da se počuti blagoslovljeno, da srečuje takšne krasne ljudi, in tudi Lara je bila vesela, da je spoznala nove prijatelje.

Večer je zaključila z lepo mislijo. "Vsak dan je izgubljen, če ne spoznaš novega človeka." Se strinjamo.

A njeni gostje niso bili edini, ki jih je pričakalo presenečenje. Chorchyp je gostiteljico presenetil s kratkim vročim plesom brez majice (fotografije najdete v galeriji). Kaj si je o presenečenju mislila Lara? Izraz na njenem obrazu pove več kot 1000 besed ...

lara jankovič, riba, raca, rak | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.