Magazin > VIP
26 ogledov

Lauryn Hill kradljivka

Lauryn Hill Reuters
Ugled pevke Lauryn Hill je vnovič postavljen pod vprašaj. Tokrat jo toži podjetje za modno svetovanje, ki ji je za čas turneje posodilo oblačila, glasbenica pa jih je zadržala kar tri mesece.

Lauryn Hill je trenutno na sodišču, saj si prisvojila razkošna oblačila, ki jih je v času njene evropske turneje leta 2007 posodilo podjetje za modno svetovanje. Hillova se je sicer strinjala, da bo podjetju plačala izposojo za čas štirih tednov, vendar je pevka draga oblačila obdržala kar tri mesece.

To pa ni edini incident, ki se je zgodil na evropski turneji leta 2007. Lauryn naj bi se izognila tudi plačilu kitarista Jaya Gora, ki pravi, da mu pevka dolguje 15 tisoč evrov. Poleg finančnih dolgov naj bi tudi besedno obračunalala s svojimi sodelavci. Gore trdi, da je med turnejo leta 2007 celo izjavila: "Ne morem verjeti, da plačujem take norce, kot ste vi. Vi bi morali plačevati meni!"

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.