Magazin > VIP
23 ogledov

Lažne govorice o Elizabethinem zdravju

Elizabeth se je v zadnjih letih soočala s številnimi zdravstvenimi težavami in s Žurnal24 main
Tiskovna predstavnica Elizabeth Taylor zanika navedbe ameriških medijev, da je bila igralka včeraj nujno prepeljana v bolnišnico zaradi močnih bolečin v trebuhu.

Tiskovna predstavnica igralke Elizabeth Taylor Sally Morrison zanika navedbe ameriških medijev, da je bila hollywoodska legenda včeraj z rešilnim avtomobilom prepeljana v losangeleško bolnišnico zaradi močnih bolečin v trebuhu. 

"Načrtovala je udeležbo na 25. obletnici AmFAR-ja, vendar je morala zaradi slabega vremena in dejstva, da vremenske razmere vplivajo nanjo, potovanje odpovedati," je sporočila tiskovna predstavnica 78-letne igralke. "Očitno je zaradi tega, ker se včeraj ni pojavila na dogodku in ker so jo prejšnji teden fotografirali, kako v invalidskem vozičku odhaja od svojega zobozdravnika, prišlo do teh negativnih ugibanj," je dodala.

Dvakratna oskarjevka, ki si je slavo prislužila tudi na račun svojih številnih porok in včasih ekscentričnega obnašanja, je imela v zadnjih letih številne težave z zdravjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.