Magazin > VIP
450 ogledov

Lea obiskala Coryjev kraj smrti

Cory Monteith Lea Michele
1/11
FameFlynet
Lea Michele se je po tem, ko je preteklo soboto zaradi prevelikega odmerka drog izgubila fanta, prvič pojavila v javnosti.

Obiskala je spominska obeležja, ki jih pred hotelom v Vancouvru, kjer si je zvezdnik serije Glee Cory Monteith pretekli teden, kot je pokazala obdukcija, privoščil prevelik odmerek heroina in urml.

Lea se je skrivala za sončnimi očali, obdana je bila s petimi telesnimi stražarji, videti je bila povsem zlomljena, poroča Radar online. Dodajajao, da se je 26-letna igralka pred hotelom zadržala dobrih pet minut, ves čas pa je sedela v avtu.

Čeprav Lea po smrti svojega izbranca javno še ni spregovorila, je preko svojega tiskovnega predstavnika oboževalcem sporočila, da "je globoko hvaležna za vso ljubezen in podporo, ki jo je prejela od družine, prijateljev in oboževalcev," poroča People.

Kako se pred hotelom v Kanadi zbirajo oboževalci in kako se je bratrancu pred spominskimi obeležji poklonil Richard Monteith, poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.