Magazin > VIP
7256 ogledov

Leon iz Kmetije v šoku, ko je razpadla njegova zveza

leon kotnik Facebook
Naš resničnostni zvezdnik uživa s triletno hčerko.

Leona Kotnika je širša Slovenija spoznala v šovu Kmetija: Nov začetek. V tej sezoni je zmagal Denis Toplak, Leon pa se je pokazal kot priden in delaven fant. 

Po šovu je Leon srečo našel pri 12 let mlajši Tjaši, ki mu je rodila hčerko Lunayo. Dekletce, za katero Leon pravi, da je njegova princeska, je stara tri leta. 

"Uživam s svojo princesko. Drugače sem samski. Moja bivša partnerka je spoznala nekoga drugega, ko je bila hči stara eno leto. Sedaj imava deljeno skrbništvo. Lunaya je krasna. Zelo klepetava je, hitro je začela govoriti, kar me je presenetilo, saj je bila nedonošenček, za katere pravijo, da se razvijejo malo počasneje. A to so borci in začela je zelo hitro govoriti, takoj se vklopi v družbo, prav nič ni sramežljiva,“ nam je zaupal Leon in dodal, da je bil zanj velik šok, ko je razpadla zveza. "Z bivšo partnerko se dobro razumeva, komunikacija glede otroka poteka zelo dobro. Je pa bil šok. Takrat sem bil veliko službeno odsoten in potem se nekaj takega nenadoma zgodi, seveda je potem šok. Še posebej zaradi otroka. Takrat je ravno začela hoditi in je najlepše, da greš lahko z njo naokoli. Ti pa vsakič čakaš, kdaj spet pride ...“

Moja pomočnica ,Zlata princeska❤💖💋💋

Objavil/a Leonardo Kotnik dne Sobota, 14. november 2020

Leon je še vedno v stikih z nekdanjimi sotekmovalci Denisom, Laro in Žano. "Najbolj sem sicer v stikih z Denisovim bratom, ki ima otroka iste starosti in smo se poleti veliko dobivali,“ še pravi Leon, ki je sicer polno zaposlen, tudi sedaj v času korone. Vsaj petkrat na leto mora v tujino, Nemčijo ali Švico, kjer za neko avstrijsko podjetje servisira aparature. Kot komercialist pa dela tudi za prijatelja, ki se ukvarja z varnostnimi vrati. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:45 09.februar 2021.

    Lunaya? Še eno ime iz serije Payapatkov v stilu Kanenas, Khaleesi Lune in Nelia Sahia od Bošthana Megliča, Ruby in Amber Chop (ali Tschop) od Iztoka Čopa in raznih Tii, Taiev, Tianov ...