Magazin > VIP
32328 ogledov

Lepi Matej (Skrito v raju) pokazal brata, je prav tako lepotec?

Matej Zemljič instagram
Zagotovo ima tudi on kakšno oboževalko.

Igralec Matej Zemljič, ki je v vlogi Marka nastopil v izredno priljubljeni seriji Skrito v raju, je na Instagramu objavil skupno sliko s svojim bratom Urbanom in babico Alojzijo. Ta je namreč pretekli vikend praznovala 87. rojstni dan. 

O Urbanu, ki je tako kot brat pravi lepotec, ni znanega veliko, saj se medijsko ne izpostavlja. Nazadnje se je 24-letnik, ki trenutno dela magisterij iz gradbeništva, v javnosti pojavil na premieri Matejeve komedije v Špas teatru lanskega novembra. 

Matej Zemljič | Avtor: instagram instagram

“Nikoli me nihče ni vprašal, ali imam brata ali sestro. Priznam pa, da je mojega mlajšega brata Urbana res težko spraviti v gledališče. Zdaj sem ga končno zvlekel na premiero v Špas, saj hodi gledat le komedije. Tudi predstav, v katerih igram, ne pride pogledat, če ni komedija, pa tudi če imam glavno vlogo,” je v smehu za Njena.si takrat razkril Matej, ki je povedal tudi, da sta zelo povezana. 

Za razliko od svojega brata je Matej pogosto na očeh javnosti. V začetku maja se je na pohodu pridružil voditeljici Lei Mederal, ki na Youtubu snema oddaje Potep z Leo, aprila pa gostoval v podkastu pri Metropolitanu. Takrat je povedal, da vsaka vloga, ki jo igra, v njem pusti določen pečat. “Veliko jih pravi, da ne nosijo vlog domov. Saj jaz jih tudi ne, ampak vseeno pusti nekaj v tebi. Če si dva meseca vsak dan 12 ur v neki vlogi, se zagotovo zažre vate. Ko sem snemal film Posledice, sem igral prestopnika v vzgojnem zavodu. V tem liku je bilo ogromno neke agresije in nasilja, ki pa je bilo v veliki meri potlačeno. Vem, da je, ko sem še živel doma, ta agresija kar naenkrat prišla. Mislil sem, da sem to pozabil, ampak nekako sem ta delček še vedno nosil v sebi. Je pa res, da je bila to ena izmed mojih prvih zgodb in da sem bil še precej mlad,” je razkril priljubljeni igralec.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:46 11.junij 2024.

    Ej ne morš verjet

  • Ender3 13:54 10.junij 2024.

    Ja, hudi lepotci. Takoj v vetrino z njima..