Magazin > VIP
26 ogledov

Lily Allen že določila datum poroke?

S Samom sta skupaj od julija 2009. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Lily Allen naj bi že določila datum svoje poroke, in sicer naj bi jo načrtovala za poletje. Obredu pa naj bi prisostvovali le bližnji prijatelji in družina.

Lily Allen in Sam Cooper naj bi načrtovala poletno poroko, in sicer naj bi pevka rezervirala cerkev blizu njunega doma za 11. junij. Svoj posebni dan pa nameravata deliti le z manjšo skupino prijateljev in družino.

"Lily na poroki noče velikega šova. Preprosto ni več za to," je povedal neimenovani vir. "S Samom sta res srečna in poročila se bosta blizu njunega doma."

Lily in Sam sta se zaročila za božič med počitnikovanjem na Baliju, le nekaj tednov za tem, ko je Lily v šestem mesecu nosečnosti splavila. Parček je skupaj od julija 2009, pevka pa je že prej razglašala, kako srečna je s svojim Samom. "Sam me obravnava drugače. Zatrdil mi je, da bo vedno skrbel zame. To sem si od vselej želela – da bi nekdo skrbel zame. Nikoli se nisva skregala in nič na njem me ne moti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.