Magazin > VIP
112 ogledov

Lizino ljubezensko pismo bivšemu

Larry je bil Lizin zadnji mož. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Pokojna Elizabeth Taylor je nekdanjemu možu napisala ljubezensko pismo, v katerem mu je priznala, da ga še vedno ljubi.

Linda Untiet, sestra Larryja Fortenskyja, zadnjega moža slavne igralke, je razkrila, da je Elizabeth njenega brata, od katerega se je ločila daljnega leta 1996, še vedno ljubila.

"Elizabeth je Larryju konec lanskega leta napisala pismo, v katerem mu je razkrila, da ga še vedno ljubi. Bilo je tudi poslovilno pismo," je povedala sestra in dodala, da mu je Liz vsak mesec finančno pomagala. "Cenila je njegovo lojalnost, ker o njej ni nikoli javno govoril. Bila sta prijatelja do konca in Liz ga je ljubila vse do smrti. Larry je bil njena zadnja ljubezen," je še povedala.

Fortensky in pokojna igralka sta se spoznala v kalifornijski kliniki Betty Ford, kjer sta se zdravila zaradi zasvojenosti z drogami in alkoholom. Poročila sta se leta 1991, njun zakon pa je trajal le pet let. Po njeni smrti Larryju ne bo treba delati, saj je finančno preskrbljen. V svoji prikolici bo prepotoval Združene države Amerike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.