Magazin > VIP
54614 ogledov

Ljubezen po domače: Je ena izmed kandidatk res poročena?

damjan šalamun POP TV
Ups, to pa je nerodno …

Skrivnostna Nana, ki se je boju za srce Damjana Šalmuna v šovu Ljubezen po domače pridružila naknadno, je z udeležbo presenetila predvsem Barbaro Pastirk, ki je komentirala, da Nano pozna že od prej. Nana je bila nekoč namreč poročena z bratrancem Barbarinega očeta, s katerim ima tudi otroka. 

Ločila sta se že leta 2010, sedaj pa sta ljubezni dala še eno priložnost. Na vprašanje, ali je bila v zvezi z njim tudi v času snemanja šova, pa je odgovorila: "V bistvu nič resnega. Je pa res, da sem v šovu sodelovala, ker so me povabili ustvarjalci oddaje. Tako da dejansko nisem bila zainteresirana za Damjana, niti ni moj tip. Sodelovala sem zgolj in samo za šov." S Pop TV-ja so sicer sporočili, da informacije, da naj bi bila Nana poročena, niso imeli. 

Nana pa ni bila edina zasedena tekmovalka v šovu. Prav tako je bila v času snemanja šova v zvezi Alenka Brezovšek, le da je bilo njeno razmerje takrat v krizi, prijavila pa se je kot podpora prijateljici Darji, ki se je prav tako borila za srce Janeza Rebernika. 

damjan šalamun | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 1
  • corlaydrug 05:28 20.december 2020.

    www︎.︎tweom︆.︆com - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

Sorodne novice