Magazin > VIP
18901 ogledov

Ljubezen po domače: Pop TV narobe predstavil zgodbo kandidata

pop tv Anže Petkovšek
Mirko Kocjančič pojasnil pomembno podrobnost iz svojega življenja, ki je bila na televiziji napačno razumljena.

Mirka Kocjančiča, simpatičnega vrtnarja iz Ljubljane, smo spoznali, ko je POP TV predstavili kandidate 7. sezone Ljubezni po domače. Spomnimo se, da gre za duhovitega lastnika rastlinjakov, ki svoje cvetje prodaja po trgovskih centrih in ljubljanskih tržnicah. Zelo rad potuje in hodi v gore.

V predstavitveni oddaji so povedali, da je bil Mirko poročen dvakrat in da je njegov drugi zakon trajal le 10 mesecev. Mirka smo povprašali, zakaj se je tako hitro končal. Odgovoril nam je: “O ne, ne, mogoče je bilo to na televiziji rahlo napačno predstavljeno, da sem se v drugo poročil in je zveza trajala samo 10 mesecev. To je bil zakon, ki je nastal po 14 letih razmerja. Zadeva pa je bila taka, da nikoli nisva živela skupaj in sva se pač odtujila. Zato menim, da poroka ni garancija za uspešno razmerje.”

Na vprašanje, kaj zanj pomeni uspešna zveza, odgovori: “Želim si, da bi se z bodočo partnerko dobro razumela, da bi se imela rada in bila iskrena drug do drugega. Predvsem se mi zdi pomembno tudi, da partnerja živita skupaj, da bi mogoče tudi delala skupaj z rožami in potovala.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 14:13 08.julij 2023.

    Kakšni so sicer kandidati, ki se prijavljajo na takšne bedne šove.