Magazin > VIP
36255 ogledov

Ljubezen po domače: Združil ju je šov, sedaj pa sta se razveselila hčerke Nuše

Damjan Šalamun Osebni arhiv
Včasih se tudi iz resničnostnih šovov razvije kaj pozitivnega in lepega.

Čebelar Damjan Šalamun in njegova Barbara, ki sta se spoznala v ljubezenskem šovu Ljubezen po domače, ki so ga predvajali na POP TV, sta v drugi polovici maja spet postala starša, poroča Njena.si. Po hčerki Ajdi Zarji se jima je rodila še ena hčerka, ki sta ji nadela prelepo ime Nuša Zala. Deklica je na svet privekala s carskim rezom.

Mala Ajda bo letos stara že pet let. Medtem ko nekatere otroke, ki so vajeni, da je v družini vsa pozornost usmerjena nanje, razjeda ljubosumje, pa se je Ajda sestrice zelo razveselila. Kot je Barbara povedala prej omenjenemu mediju, je celo zelo zaščitniška do nje.

Barbara in Damjan pa nista edina nekdanja tekmovalca Ljubezni po domače, ki se jima je nastop v šovu zares obrestoval. Tudi Matej Rokavec in Sentya Tia Awbell imata danes zaradi POP TV dve prikupni hčerki. Njuna pot pa je bila malce drugačna. Oba sta se v šovu namreč potegovala za srce nekoga drugega ... "Midva sva že takoj začutila malo boljšo naklonjenost, ki se je razvijala tekom snemanja, a si nisva upala glede tega nič narediti. Simpatijo sva začutila že na Vranskem, tam smo imeli veliko časa za druženje. Vmes sva vse skupaj pustila, ko sva zaključila s snemanjem šova, pa sva se začela malo bolj konkretno pogovarjati o nama. Prednost je ta, da živiva zelo blizu, delila sva si isto izkušnjo s šovom, zato se je hitro nadaljevalo. Lani oktobra sem si jaz nato zvila gleženj in nikamor nisem mogla, Matej pa me je takrat veliko obiskoval in lepo poskrbel zame," je za zurnal24.si leta 2021 povedala Sentya. Sedaj sta ponosna starša dveh deklic,  Aurore in Irine.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.