Magazin > VIP
98173 ogledov

Ločitev Gorana Dragića: Kdo bo dobil to prečudovito vilo?

goran dragić Reševalni pas/Twitter
Prečudovito nepremičnino je kupil leta 2016.

Če govorice, da se zakonca Dragić ločujeta, držijo, se bosta morala pogovoriti o delitvi premoženja. Par naj bi poleg nepremičnine v Miamiju imel tudi hišo v Sloveniji. V igri so tudi milijoni. Lanskega septembra je spletna stran Sportscasting.com pisala, da je Goran v ligi NBA zaslužil več kot 100 milijonov dolarjev.  

Kdo bo dobil raj v ZDA?

Goran si je leta 2016 privoščil to prečudovito vilo v soseski Bay Point v Miamiju, za katero je odštel 7,9 milijona dolarjev. Vila je ogromna, obsega kar 600 kvadratnih metrov. V njej boste našli sedem spalnic in pet kopalnic. Na vrtu je velik bazen, v katerem otroka našega športnega asa zagotovo pogostokrat uživata, in zunanja kuhinja. V vili z razgledom na morje in na mesto pa boste našli tudi vinsko klet in pisarno. Fotografije vile v Miamiju si lahko ogledate TUKAJ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

 

Komentarjev 15
  • munja 22:18 03.september 2021.

    Pa kakšni so to komentarji? Kaj se vtikate v življenja drugih, nimate nič svojih problemov ali kaj? Kdo bo kaj dobil je popolnoma njuna stvar in ne vaša. Bedniki eni!!!

  • Dusan12 20:23 03.september 2021.

    Za Dragića je najbolje, da vilo odda Matjažu Nemcu, samo brez razgleda na morje

  • Ender3 17:50 03.september 2021.

    To so žalostne zgodbe ! Kaj ti koristi zvedništvo in denar, če te potem mediji glodajo in obsojajo, kot bi bil njihova last, kot da bi komu, kaj ukradel.