Magazin > VIP
6246 ogledov

Madež na ugledu: Mnogim se zdi kraljičino vedenje neprimerno

kraljica elizabeta ii Profimedia
Padla je v nemilost Američanov.

Kraljeva komentatorka Katie Nicholl je za True Royalty TV pokomentirala kraljičin odnos z Andrewom, ki velja za njenega ljubljenca. Poznavalka razmer na dvoru pravi, da si je kraljica zapravila veliko simpatij, saj še vedno podpira sina. 

Andrew se je kar tri tedne skrival na kraljičinem posestvu Balmoral na Škotskem, kjer mu je družbo delala tudi njegova bivša žena Fergie. Na Škotsko naj bi se zatekel, da bi se izognil pošti, povezani s spolnim škandalom, v katerega je vpleten.
Andrew naj bi bil dober prijatelj zdaj že pokojnega pedofila Jeffreyja Epsteina, ki naj bi tudi njemu predstavljal mladoletna dekleta. Ena od prinčevih domnevnih žrtev, Virginia Giuffre, ga sedaj toži.

Elizabeta II. naj bi poleg tega prevzela sinove stroške za odvetnika. Nicholl pravi, da javna podpora Andrewu škodi kraljičinemu ugledu – predvsem v ZDA. "Andrew nima dostopa do denarja. Ravnokar so morali prodati kočo v Verbierju – hipoteka je bila ogromna. Kraljica mu je dala zatočišče. Dovolila mu je bivanje na dvorcu Balmoral in da se skriva za njenim krilom. Mislim, da to še zlasti v ZDA škodi njenemu ugledu. Ljudi so zaradi njene javne podpore Andrewu zaskrbljeni.“

Komentarjev 2
  • leonardo 14:34 17.oktober 2021.

    Če pa mu nebi pomagala, bi pa tulili : poglej kakšna mati". Sicer pa jo verjetno prav malo9 briga kaj si mislijo Ameri.

  • Amy_Hill 12:27 17.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦