Magazin > VIP
24 ogledov

Madonna s pištolo pregnala oboževalce

Madonna FameFlynet
Pop kraljica Madonna je med nedavnim koncertom v Koloradu svoje oboževalce presenetila z lažno pištolo, zaradi česar so množično začeli zapuščati dvorano.

Med izvajanjem pesmi Revolver je Madonna na dan privlekla lažno pištolo in jo usmerila v občinstvo, a to se njenim oboževalcem ni zdelo niti najmanj zabavno. Pred nekaj meseci se je namreč le 24 kilometrov stran zgodil množičen poboj med premiero filma Batman, v katerem je umrlo dvanajst ljudi, med njimi tudi šestletna deklica, 58 pa jih je bilo ranjenih. Tamkajšnji prebivalci še vedno žalujejo za žrtvami in še niso preboleli dogodka, a to kraljice popa očitno ne zanima. "Kar obstali smo. Ljudje okoli mene so bili šokirani, nato pa so začeli zapuščati dvorano," je povedal Aaron Fransua, ki si je ogledal koncert.

Medtem ko so mnogi zgroženi nad Madonninim nastopom, pa so njeni predstavniki prepričani, da ljudje pretiravajo. Dodali so, da gre le za šov, ter da pištole ne bodo odstranili. "Orožje je metaforično in nikakor ne spodbujam njegove uporabe," je razložila kar zvezdnica sama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.