Magazin > VIP
28 ogledov

Madonno zasnubil mlajši ljubimec

Madonna Brahim Zaibat FameFlynet
Madonnin najnovejši ljubimec Brahim Zaibat je zvezdnico spravil v dilemo. Šel je na kolena, pa čeprav je Madonna pred časom dejala, da se ne želi več poročiti.

Štiriindvajsetletni Brahim Zaibat, ki je zadnji v vrsti Madonninih mlajših ljubimcev, si očitno zelo želi poroke s pop ikono. Nedavno jo je namreč zasnubil, a pevka mu še ni dala odgovora, saj ni prepričana, če se hoče spet poročiti. Da ji zakonski stan ne diši več, je dejala že takoj po razpadu zakona z režiserjem Guyem Ritchiejem, a Brahim se na to očitno ne ozira.

"Zasnubil jo, a Madonna mu še ni odgovorila. Pravi, da mora dobro razmisliti, preden bi se spet spustila v zakon. Z njim je sicer srečna, a njeni prijatelji niso prepričani, če bosta zvezo okronala s poroko," je izdal njen bližnji prijatelj. Brahim je medtem svojo 29 let starejšo izbranko že predstavil svoji mami Patriciji, ki je kar osem let mlajša od svoje bodoče snahe. A Patricia pravi, da je velika razlika v letih med Madonno in Brahimom sploh ne moti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.