Magazin > VIP
259 ogledov

Maja Sodja govoric ne komentira

Maja Sodja mediaspeed
V zakonu lepe voditeljice Maje Čretnik Sodja naj bi nekaj škripalo ... a ne postelja.

Maja Čretnik Sodja, ki se je poslovila od oddaje 24 ur zvečer, se že vneto pripravlja na vodenje nove oddaje, ki naj bi jo na Pop TV sprva vodil Slavko Bobovnik, a si je v zadnjem hipu premislil. Čretnikovi pa naj bi kot po maslu teklo le profesionalno, zasebno malo manj, kot poročajo Slovenske novice. Po hodnikih Pro Plusa naj bi se namreč šušljalo, da v Majinem zakonu škriplje, vendar voditeljica tovrstnih govoric ne komentira.

"O svojem zasebnem življenju nikoli nisem javno govorila. Ne zamerite mi, a tega res ne bom komentirala," je povedala Maja. A to ne drži, saj je leta 2010 za revijo Obrazi velikodušno delila poročne fotografije in podrobnosti razmerja s Tomažem Čretnikom, s katerim sta se pred desetimi leti spoznala v službi. Morda pa le drži tisti pregovor, ki pravi, da kjer je dim, je tudi ogenj.

Komentarjev 3
  • Mr.Bean 10:15 10.februar 2014.

    Novinarka je preveč inteligentna in lepa za to rubriko. Tisti pregovor o dimu pa je odvisen morda tudi kdo »kadi« v prostoru.

  • krtmen1 23:46 09.februar 2014.

    Zato, ker kot je napisano-sta se kazala v trač reviji, slikana pred magistratom, se pohvalila, da ju je poroćil sam župan Janković in če citiram "spoznala v službi, na POP TV-ju, pred dolgimi sedmimi leti. Njuna ljubezen je bila močna ...prikaži več in trdna, a vendarle nežna, zato je do zaroke prišlo kar samo od sebe"Zato se "utikujemo", ok !

  • zic 09:50 09.februar 2014.

    to nas pa res izjemno zanima!? Zakaj se slovenci tako radi utikujemo v osebne stvari drugih, kaj če bi se vsak sam zanimal kako ima doma!!!