Magazin > VIP
36 ogledov

Mama Bieberjeve fanice zahteva 7,5 mio. evrov

Justin Bieber FameFlynet
Stacey Wilson Betts zaradi poškodb sluha toži pevca Justina Bieberja.

Stacey je 14. junija 2010 s hčerko obiskala pevčev koncert v Portlandu, na katerem naj bi utrpela trajne poškodbe sluha. Njene težave pa niso povzročili preglasni zvočniki, ampak kričanje zvezdnikovih oboževalcev. Vzklike in krike je tožnica opisala kot "eksplozijo hrupa", za katero ni kriv nihče drug kot 18-letni Kanadčan.

Justin naj bi po njenem mnenju kričanje izzval, ko je v gondoli srčaste oblike poletel nad občinstvom. S kazanjem na različne dele dvorane naj bi "povzročil val kričanja", "z nenehnim mahanjem pa je sprožil ekstazo".

Zvok naj bi se po njenih besedah od gondole odbijal in poškodoval obe njeni ušesi. Bettsova zato zdaj toži pevca, njegovo založbo in upravljalca koncertne dvorane.

Komentarjev 2
  • reider 19:21 13.julij 2012.

    Hm mogoče ni niti tako majhna možnost , da tožbo dobi, ker na ameriški celini se v sodnih dvoranah marsi kaj dosodi. Če mogoče še ne več za primer, ko je vlomilec za nekaj dni obtičal v kleti, zaradi zapahnjenih ...prikaži več vrat. Ta si je baje zaradi ogrožanja življenja iztožil od žrtve kraje še odškodnino hehe. Pa sem razmišljal, da če ga ni pogrešal nihče v tistih dneh, potem ga ne bi nihče pogrešo še za vedno(veš kaj mislim)čez mesec dni bi šel pobrat lastnik hiše v prostor samo še crkotino in pokopaš pa prideš bolje skoz:)

  • erikkk 14:30 13.julij 2012.

    ja ne moreš vrjet kaki neumni ljudje so na svetu ...Ja sej si je ta njena hčerka sama devala slušalke v ušesa ... Mati vidi zaslužek upam da jo strejo pa jo še kaznujejo ...