Magazin > VIP
27 ogledov

Manca besni nad oboževalci

Manca Špik Facebook
Manca Špik se je predrznim oboževalcem odločila povedati svoje.

"Čisto odkrito, malo sem že sita brisanja komentarjev nekaterih 'fanov', ki imajo takoj, ko nisem tip-top urejena, veliko za povedati.  Zakaj bi pa morala biti vedno kot iz škatlice? To pa res ni namen mojega postanja ... Če ste neokusni, vas bom blokirala, pa je, problem rešen.
In vsem takšnim zanalašč pošiljam še eno 'blesavo' fotko! Ostalim prijateljem pa en peace pozdrav," se je na Facebooku razjezila Manca Špik, ki si grdih komentarjev glede svojega videza enostavno ne dovoli.

"Nisem se razjezila, le na splošno sem zelo športen tip in pogosto brez ličil, a to še ne pomeni, da nisem urejena. Žaljive komentarje takoj izbrišem in osebo blokiram, saj moje objave berejo tudi otroci, poleg tega si ne pustm, da bi me kdo žalil, sploh nekdo, ki me verjetno niti ne pozna," nam je zaupala Manca.

Komentarjev 2
  • allstarr111 22:50 29.november 2013.

    Ena redkih ki je ne meče ne vem kolk ven in dejansko živi od svojega dela, večina ostalih se šlepa. Ja pa še fejst je :)

  • svašta 09:46 29.november 2013.

    zakaj pa moraš brisati komentarje, ki ti ne laskajo? pač si wannabe javna oseba in bi lahko že bila navajena na pozitivne in negativne komentarje...potem pa briši tudi tiste, ki ti ''pumpajo'' ego...aja, tistih pa ne boš, ane? Pač, meni ...prikaži več tudi nisi všeč pa ni važno, ali si napedenana ali ne in mi dol visi zate, niti te ne poslušam. ha, pa zbriši tega ;)