Magazin > VIP
41 ogledov

Manco Špik obdeluje trener

Manca Špik o kakšnem dopustu zaradi številnih koncertov, ki se ji odpirajo v pol Žurnal24 main
Pevka Manca Špik je v odlični formi. S športom se ukvarja pet dni v tednu, med drugim pa jo "obdeluje" tudi fitnes trener.

Priljubljena pevka Manca Špik, ki se je nedavno razšla s svojim dolgoletnim fantom Primožem, je še vedno samska, pravi pa da ima odprte oči in srce. Z nekdanjim fantom sta ostala v prijateljskih odnosih, skupaj pa sta prišla tudi na sredin koncert Novih fosilov, pri organizaciji katerega je sodelovala njuna agencija.

Glasbenica je bila v športno-elegantnih oblačilih videti izredno fit, zato smo jo povprašali, kako skrbi za svojo linijo.

"S športom se ukvarjam petkrat na teden, trikrat na teden s fitnes trenerjem Markom Lemerjem, ki ga sicer poznam že 15 let, dvakrat na teden grem na kakšen hrib ali pa tečem, konec tedna pa skačem po odru, tako da sem vedno aktivna," nam je zaupala Manca, ki je polno zaposlena z nastopanjem po vsej Sloveniji.

Trenutno se po radiih vrti njena pesem Žensko srce. O kakšnem dopustu pa kljub temu, da si ga zaradi številnih koncertov, ki se ji odpirajo v poletni sezoni, ni privoščila že dve leti, ne razmišlja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.