Magazin > VIP
52473 ogledov

Manekenka si je osem let podaljševala noge, sedaj so ji odstranili podaljška

Theresia Fischer Instagram
V posege jo je silil partner.

Nemka Theresia Fischer, znana iz šova Germany's Next Topmodel, je prestala dve operaciji, s katerima je "zrasla" za 14 centimetrov. Po posegih je bila visoka 184 centimetrov, idealna višina za delo v svetu mode. 

V operaciji, ki sta stali 140 tisočakov, jo je silil njen takratni partner, ki je hitro spoznal, da lahko s takrat 24-letno lepotico, ki je imela depresijo in nizko samopodobo, počne, kar želi. Theresia si je namreč močno želela ljubezni in moški ob njej ji je obljubil, da jo bo nosil po rokah, če mu izpolni to željo ... Da mu je ustregla, je hitro obžalovala. "Ne morem opisati, kako močne so bile bolečine," je povedala svetlolaska. "Jemati sem morala velike količine opiatov. Na trenutke nisem več vedela zase," je razkrila lani. Po operaciji so se namreč pojavili nevarni zapleti - kar dvakrat je prišlo do okužbe v kosteh. Od operacije je minilo več kot eno leto, a se je Theresia še vedno vsako jutro zbujala zaradi krčev. "Moja hoja je za zdaj še trda, a to se bo izboljšalo, ko bodo marca 2024 odstranili palice," je razložila. 

Sedaj so ji podaljška res odstranili. "Danes je DAN, ko so iz mojega telesa končno odstranili še zadnja dva odstotka preteklosti. Dva podaljška z vijaki sta končno odstranjena iz mojih spodnjih nog," je junija zapisala na Instagramu.

Sledilcem je že pokazala, da lahko spet hodi, a za zdaj s pomočjo bergel. 32-letnica pravi, da se je v teh dveh tednih po zadnjem posegu veliko ukvarjala s preteklostjo in z zadnjimi osmimi leti. "Vem, da bo kmalu vsega konec," je dejala in dodala, da se rane lepo celijo, svojih demonov pa se bo nekoč tudi rešila. "Pretvarjaj se, dokler ti ne uspe," je njen moto.

 

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 16:57 14.julij 2024.

    ok,jo je silil partner,ker je videl, da se da z njo delat kar hočeš, ker je bila v depresiji....ampak kaj huduča niso zdravniki zavrnili tako nevarne operacije,če je "neprištevna"da je utrpela še okužbe itd? oni so bolj krivi kot fant....a ...prikaži več njemu bi bilo treba KU...C navlečt 2x okoli zemlje brez narkoze